KEURSLAGERIJ BASTIAAN RES

KEURSLAGERIJ BASTIAAN RES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keurslagerij Bastiaan Res. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 15:58 Broodjes besteld voor 12:30 uur en waren er 13:08 uur
12 mei 2022 om 15:44 1:45 uur gewacht op de bestelling en we werden niet goed geholpen hiermee. Eten was lekker.
23 apr 2022 om 12:07 Super verse, knapperige pistoletjes en en goed kwaliteit beleg. Top
7 mrt 2022 om 14:09 We ordered for 12:00 It arrived 20 minutes late. The hot sandwiches were cold and the way it looked it seemed all put together in a quick rush. I will not order here again soon. It was disappointing. We made a comment no saté saus, we got saté saus
1 mrt 2022 om 15:04 Erg lekkere broodjes voor een goede prijs met vriendelijke service bij bezorging
1 mrt 2022 om 14:38 Broodjes american file zijn top ! Had alleen bij het broodje bal gehakt de opmerking geplaatst graag GEEN satésaus maar mosterd , broodje was voor iemand die geen satésaus lust. Helaas pindasaus !
9 feb 2022 om 15:08 Het eten is perfect! Echt een aanrader!! Helaas een broodje vergeten en deze word niet nageleverd. Erg teleurstellend op een behoorlijke bestelling!
12 jan 2022 om 19:41 Ipv andijvie stamppot meer aardappel met jus ,ook erg zout. Spareribs teveel stukken met evenzo teveel vet,geen aanrader. Had meer verwacht van deze keurslager
22 dec 2021 om 14:29 Meer dan een uur te laat bezorgd
18 dec 2021 om 14:14 Matige broodjes. Philly cheese steak was niet echt lekker, biefstukpuntjes waren aan de droge kant. Broodje grillworst was slordig belegd en de saus zat overal.
5 nov 2021 om 15:05 Lekker vers en ruim belegde broodjes.
29 okt 2021 om 16:33 Lekkere broodjes, te veel saus (mayo) maar dat is persoonlijk