KEURSLAGERIJ BASTIAAN RES

KEURSLAGERIJ BASTIAAN RES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keurslagerij Bastiaan Res. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2022 om 16:50 Duurde erg lang
7 jul 2022 om 14:58 Pastrami was good
10 jun 2022 om 16:19 Lekker eten en snelle bezorging
3 jun 2022 om 8:17 De warme broodjes waren koud de bezorgtijd meer dan 2 keer zo lang als aangegeven max 40 minuten. De broodjes waren niet echt lekker,broodje parmaham zat zowat alleen sla op. Bezorger bood zijn excusses aan, hij had 40 min gewacht op bestelling.
13 mei 2022 om 15:58 Broodjes besteld voor 12:30 uur en waren er 13:08 uur
12 mei 2022 om 15:44 1:45 uur gewacht op de bestelling en we werden niet goed geholpen hiermee. Eten was lekker.
23 apr 2022 om 12:07 Super verse, knapperige pistoletjes en en goed kwaliteit beleg. Top
7 mrt 2022 om 14:09 We ordered for 12:00 It arrived 20 minutes late. The hot sandwiches were cold and the way it looked it seemed all put together in a quick rush. I will not order here again soon. It was disappointing. We made a comment no saté saus, we got saté saus
1 mrt 2022 om 15:04 Erg lekkere broodjes voor een goede prijs met vriendelijke service bij bezorging
1 mrt 2022 om 14:38 Broodjes american file zijn top ! Had alleen bij het broodje bal gehakt de opmerking geplaatst graag GEEN satésaus maar mosterd , broodje was voor iemand die geen satésaus lust. Helaas pindasaus !
9 feb 2022 om 15:08 Het eten is perfect! Echt een aanrader!! Helaas een broodje vergeten en deze word niet nageleverd. Erg teleurstellend op een behoorlijke bestelling!
12 jan 2022 om 19:41 Ipv andijvie stamppot meer aardappel met jus ,ook erg zout. Spareribs teveel stukken met evenzo teveel vet,geen aanrader. Had meer verwacht van deze keurslager