KEURSLAGERIJ BASTIAAN RES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 146 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keurslagerij Bastiaan Res. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 10:17 Altijd lekker, vriendelijke bezorger
25 jan 2024 om 17:19 Altijd lekker,aardige bezorger top!
24 jan 2024 om 13:27 Prima kwaliteit, snelle bezorging
13 jan 2024 om 15:09 Ik bestel hier regelmatig. Maar dit keer was het eten koud en de broodjes slap. Daarnaast moest ik 60 min wachten op mijn bestelling.
11 jan 2024 om 15:23 Broodjes uitstekend, bezorging zou iets sneller morgen
22 dec 2023 om 21:30 Het broodje vitello tonnato zouden ze niet zo moeten noemen: het is een broodje met heel dun gesneden vleeswaar met een enorme hoeveelheid tonijnsalade erop, met daarin mais (dus geen saus met wat tonijn zoals de bedoeling is). Heel onsmakelijk.
22 dec 2023 om 12:48 In de order aangegeven dat we geen satesaus op de bal wilden en toen we ruim een uur later de bestelling ontvingen zat zoveel satesaus op dat we het moesten weggooien. Duurde ook heel lang!! Echt jammer want ik was vaste klant.
21 dec 2023 om 19:49 Lekker ga mijn vlees voor de kerst hier kopen.
20 dec 2023 om 14:29 Altijd top. Het enige wat fijn zou zijn als een keuze optie maken met wit of bruin en zacht of hard. (broodjes natuurlijk)
19 dec 2023 om 14:38 Was really good
14 dec 2023 om 14:54 heerlijke spareribs, goede portie, verpakking top
7 dec 2023 om 17:46 Lekker alleen de knoflook saus vergeten